DTDeltax Taxi Schiphol

 

 

Taxi regio Delft naar Schiphol €95,-!*

 


 

 

 

 


Airport Taxi

Veilig op weg met de airport taxi

Ben je op zoek naar de www.dtdeltax.nl website voor het boeken van een taxi? Onze speciale service met de airport taxi hebben wij speciaal in het leven geroepen voor degenen die liever niet zelf naar het vliegveld rijden. Het vermijden van ellendige files, veel geld kwijt zijn aan het (lang) parkeren bij de luchthaven en het zoeken naar en parkeerplaats, je kunt het allemaal vermijden met de airport taxi van de Delftse Taxicentrale.

 

Ontspannen naar het vliegveld met jouw bagage

Met de trein naar het vliegveld reizen is voor de meesten van ons geen ontspannen aangelegenheid. Zorgen over vertragingen of over treinen die mogelijk uitvallen en het gesleep met zware koffers kunnen de vakantiepret flink bederven. Wil je met een gerust hart op weg gaan naar jouw vliegveld en zonder moeite al jouw koffers en tassen kunnen meenemen? Dan is het kiezen voor een betrouwbare airport taxi een uitstekende optie. Wij bieden zeer voordelige tarieven voor het vervoer naar de vertrekhal van jouw vliegveld. Neem gerust contact met ons op en wij informeren je over de exacte prijs voor jouw rit naar het vliegveld van jouw keuze.

 

Zakelijk vervoer met onze Delftse Taxicentrale airport taxi

Wil je jouw zakelijke reis op een relaxte manier beginnen en wellicht in de taxi wat werk voorbereiden of ontspannen? Onze ervaren chauffeurs zorgen ervoor dat je op tijd arriveert en op tijd kunt inchecken. De chauffeur helpt graag met jouw bagage. Ontvang je zakelijke gasten die van het vliegveld naar een hotel of naar jouw bedrijf vervoerd moeten worden? Ook dan kun je op ons rekenen. Wij verzorgen het vervoer met de airport taxi met een representatieve auto en een correct geklede chauffeur. Punctualiteit, een correcte benadering en scherpe tarieven vormen de basis van ons uitstekende vervoer per airport taxi.

Vroeg of laat: altijd op tijd aanwezig op het vliegveld

Vaak is het alleen mogelijk om met zeer vroege vluchten (of juist met een flink late vlucht in de nacht) te vliegen. Wil je gebruik maken van een vlucht naar een verre bestemming, of heb je gekozen voor voordelige tickets waarmee je minder betaalt voor jouw vlucht, dan is een airport taxi geen overbodige luxe. Wij verzorgen het ontspannen begin van jouw trip met een stipte taxirit. Ontspan in onze comfortabele auto terwijl je zonder moeite naar jouw vertrekhal wordt gereden. Veilig, voordelig en altijd ruim op tijd.

Naar Rotterdam Airport of Schiphol met de airport taxi

Uiteraard hangt de exacte prijs voor jouw rit met de airport taxi af van de locatie waarvandaan je vertrekt en naar welk vliegveld je gebracht wilt worden. Wij geven je van tevoren een exacte opgaaf van de kosten voor jouw rit. Er is nooit sprake van extra tarieven of verborgen kosten. Jij weet waar je aan toe bent en kunt met al jouw bagage in alle rust starten met jouw zakelijke reis of vakantie trip. Wil je meer weten of heb je een airport taxi nodig voor een grotere groep? Geen probleem, we regelen het voor je tegen een zeer scherp tarief.

Maak kennis met de Delftse Taxicentrale en reken op voordelig en veilig vervoer per taxi.

* Taxiaanbieding geldt voor het vervoer per taxi, 1 t/m 4 personen, 24 uur voor aanvang rit.