Steeds meer automerken nemen elektrische auto’s in hun aanbod op. Door de enorme keus die hierdoor ontstaat is het lastig om de diverse elektrische auto’s eenvoudig met elkaar te vergelijken. Daarom heeft elektrischeautolease.nl alle elektrische auto’s in één overzicht gezet. Ook de nieuwe elektrische automodellen die nog gaan komen, kun je alvast bekijken. Met deze overzichtelijke lijst is het zeer eenvoudig om verschillende elektrische auto’s met elkaar te vergelijken. Door de handig ingebouwde zoekfuncties is het ook mogelijk om op eigenschappen van de elektrische auto’s te zoeken.

Een elektrische auto kopen of leasen

Als je de perfecte elektrische auto gevonden hebt, dan is de volgende belangrijke beslissing; kopen of leasen? Bij elektrischautolease.nl heb je de grootste keus aan elektrische leaseauto’s van Nederland. Het kopen van een nieuwe elektrische auto is niet voor iedereen weggelegd, het leasen van zo’n auto wel! Zowel voor ondernemers als voor consumenten kan het leasen van een elektrische auto een slimme keus zijn. Er komen steeds meer betaalbare elektrische modellen op de markt en als je kiest voor elektrisch leasen hoef je geen grote investering te doen. Door het betalen van een vast maandelijks bedrag rij jij in een splinternieuwe wagen, zowel zakelijk als privé.

Voordelen van het leasen van een elektrische auto

Buiten dat je door het leasen van een elektrische auto een gloednieuwe auto rijdt zonder grote investering te doen, zijn er nog veel meer voordelen die elektrisch rijden met zich meebrengt. Denk aan voordelen als goedkoop tanken, geen wegenbelasting tot 2025 en 0% CO2 uitstoot. Voor de zakelijke leasers is het kiezen voor een elektrische auto fiscaal zeer aantrekkelijk. In 2020 profiteert je namelijk nog van 8% bijtelling en ook in 2021 blijft elektrisch leasen zeer interessant met 12% procent bijtelling. Voor een auto die rijdt op diesel of benzine betaal je maar liefst 22% bijtelling! Deze besparing scheelt dus enorm in de maandelijkse kosten.

100% expert in elektrisch leasen en het grootste aanbod van Nederland

Of je nu kiest om een elektrische Tesla, Audi, BMW, Volkswagen, Hyundai, Jaguar, Mercedes, Porsche of Smart te leasen, je bent bij Elektrischeautolease.nl aan het juiste adres. De komende jaren wordt verwacht dat bijna iedereen overstapt naar elektrisch rijden. Door een elektrische auto te leasen kun je alvast ervaren en beleven hoe het voelt om elektrisch te rijden. Weet je niet welke elektrische auto het beste bij jouw levensstijl of werkzaamheden past? Vraag de experts van Elektrischeautolease.nl dan om hulp, zij helpen je graag met het maken van de juiste beslissing. Bovendien vraag je via de vergelijker snel en gemakkelijk een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Top drie populairste elektrische auto’s

Momenteel zijn de meest populaire elektrische auto’s de:

  • Tesla Model 3 Standard Range met een maandbedrag vanaf € 625,00
  • Hyundai Kona Electric 64 kWh met een maandbedrag vanaf € 494,00
  • Kia e-Niro 64 kWh met een maandbedrag vanaf € 475,00