Over ons

De Delftse Taxicentrale is al jaren een begrip op het gebied van betrouwbaar en veilig vervoer in en rondom Delft. Ook wanneer je een langere rit wenst te boeken kun je uiteraard contact opnemen met het vriendelijke team. Ga je een avondje uit in de regio, of wil je kunnen rekenen op een betrouwbare chauffeur en een comfortabele auto voor een zakelijke rit? Dan kun je rekenen op de Delftse Taxicentrale, te vinden via www.dtdeltax.nl.

Veiligheid en service

De auto’s die gereden worden door het professionele team van de Delftse Taxicentrale zijn meer dan veilig. De auto’s worden continu onderhouden en gecontroleerd op functionaliteit en comfort. Natuurlijk valt of staat het kiezen voor een taxirit niet met het wagenpark van het taxibedrijf. Je wordt punctueel (dus stipt op tijd) afgehaald en thuisgebracht. Ook wanneer je op een laat tijdstip veilig vervoerd wilt worden kies je voor de uitstekende service van ons betrokken team. Met de feestdagen gegarandeerd een taxi? Verder van tevoren plannen is absoluut mogelijk.

Voordelig en passend vervoer met de taxi

Het boeken van een taxirit hoeft absoluut niet duur te zijn. Wil je gebruik maken van een betrouwbare taxi die op tijd verschijnt en je snel naar jouw bestemming brengt? De tarieven die de Delftse Taxicentrale hanteert zijn voordelig en kunnen absoluut concurreren met die van andere taxicentrales.

Speciaal taxivervoer tegen scherpe tarieven

Wil je ver van tevoren een taxi bestellen voor het vervoer naar een belangrijke gelegenheid? Of hoor je graag meer over de scherpe tarieven voor het vervoeren van een grotere groep personen? Neem dan gerust contact op met ons toegewijde team. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en tarieven. Ook wanneer je behoefte hebt aan (eventueel herhaaldelijk) vervoer in verband met zorg of het vervoer van- en naar een instelling? Onze chauffeurs staan stipt voor je klaar.