Biggenruggen zijn tegenwoordig te koop in verschillende kleuren, waardoor een biggenrug naast functioneel ook een decoratieve functie bekleedt. Lees de tekst hieronder goed door om meer te weten over de verschillende kleurmogelijkheden die je met biggenruggen hebt.

Kies de ideale kleur

Je kunt zelf aan de hand van je eigen wensen bepalen wat de ideale kleur moet zijn van de biggenrug. Ben je van plan om biggenruggen te gebruiken om een fysieke barrière te creëren of om een parkeerplaats aan te duiden, kies dan voor biggenruggen in opvallende kleuren. Wil je de biggenruggen simpelweg ter decoratie plaatsen, dan zou je beter voor een simpele kleur kunnen kiezen die bij de rest van de omgeving aansluit.

Kleuren die opvallen

Biggenruggen kan je kopen in zeer opvallende kleuren zoals groen, oranje, rood of geel. Dergelijke kleuren zijn zeer opvallend en goed zichtbaar in het donker en onder alle weersomstandigheden tijdens het rijden of wanneer je een parkeerplaats aan het zoeken bent, dus ook bij sneeuw, regen, hagel, mist enzovoorts. Je kunt met biggenruggen de veiligheid van weggebruikers garanderen op een stijlvolle en efficiënte manier zonder dat je een fortuin uit moet geven.

Standaard kleuren

Biggenruggen zijn ook in simpele kleurtjes beschikbaar. Dergelijke kleuren zijn gemakkelijk te zien, maar dat betekent niet dat ze meteen opvallen. De meeste personen die biggenruggen kopen in simpele kleuren doen dit ter decoratie om hun tuin te voorzien van een nieuwe uitstraling. De kleuren die het meest populair zijn, zijn zwart, wit of het traditionele grijs.

Bezoek Biggenruggen.nl voor een overzicht van het assortiment en achtergrond informatie.