DTDeltax Touringcar Huren

 

 

 

Touringcar huren in Delft ?

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Een bus of touringcar huren Delft

Willen jullie graag gebruik maken van gezamenlijk vervoer maar is een gewone taxi te klein om de gehele groep te vervoeren? Genoeg mogelijkheden, Minibus, Midibus, Touringcar of bijvoorbeeld een partybus! Neem contact op met de partner van de Delftse taxicentrale Deltax, ikwileengoedkopebushuren.nl als het om groter groepsvervoer gaat.

 

Het huren van een bus is al rendabel als je met een klein groepje bent

Als je met meerdere mensen op stap wilt, maar niet met meerdere taxi’s achter elkaar aan wilt rijden, is het huren van een bus de ideale en een goedkope oplossing. Een bus huren is al rendabel als je met een klein groepje bent. Niemand hoeft de BOB te zijn, je wordt voor de deur van je bestemming afgezet en je hoeft uiteraard geen parkeerkosten te betalen. De bussen rijden op het gewenste en afgesproken tijdstip en je komt allemaal tegelijk aan op de locatie, dus je hoeft niet op elkaar te wachten. Als jullie naar huis willen staat de bus weer op de afgesproken plek klaar.

 

Kleine busjes en enorme bussen

Als jullie met een groep zijn tot 20 personen, dan is de minibus het perfecte vervoersmiddel voor jullie. Maar ook grotere groepen kunnen gebruik maken van het busvervoer van ikwileengoedkopebushuren.nl. Kies voor een touringcar of zelfs dubbeldekker waar maar liefst 90 personen in vervoerd kunnen worden.

Dagtochten met de bus naar Delft

Delft is de stad van het Koninklijk Delfts Blauw. PAAUW de delfts blauw fabriek is nog één van de weinige die deze traditie voortzet en de moeite waard om eens te bezoeken. Neem ook een kijkje in het museum Royal Delft als je toch een bezoek brengt aan Delft. Als je naar Delft komt zie je al snel de bijna 110 meter hoge spitse toren van de Nieuwe Kerk. Daar maar een paar honderd meter vandaan staat de Oude Kerk ofwel Scheve Jan. Ook deze kerken zijn zeker een bezoek waard. Een dagtocht naar Delft is een goed en leuk idee, huur een bus en maak van de rit al een uitje!

Partybus huren Delft?

De partybus is ook te huur via ikwileengoedkopebushuren.nl. Deze unieke touringcar uitgebouwd met een knallende muziekinstallatie en een lasershow laat jullie alvast in de stemming komen. Tijdens de rit naar bijvoorbeeld het OHM festival op het Lijm & cultuur terrein of het Meadow festival dat plaatsvind in juli in Schipluiden, draaien jullie alvast een lekkere beat en drinken jullie gekoelde drankjes. Na afloop van een gezellig feestje houden jullie een afterparty in de partybus.

Dubbeldekker bus of Touringcar huren TU Delft of het Delftechpark?

Willen jullie na een meeting vanuit de Tu Delft met een groter gezelschap vervoerd worden naar een restaurant, hotel of luchthaven als Eindhoven airport, Rotterdam The Hague airport of Schiphol? Maak dan gebruik van een dubbeldekker bus of touringcar!

Busreizen vanuit Delft 

Een dagtocht maken naar bijvoorbeeld de Keukenhof of het centrum van Amsterdam of één van de vele feesten of festivals? Hoe leuk is het dan om gezamenlijk met één bus te gaan zodat het uitstapje al begint op het moment dat jullie de voordeur uitstappen. Iedereen kan namelijk thuis opgehaald worden door de buschauffeur, maar uiteraard kun je er ook voor kiezen om een centrale verzamelplaats af te spreken.

Bus offerte Delft aanvragen

Vroeger was het mogelijk om via deze website een bus of touringcar te bestellen, nu kan dit alleen nog via ikwileengoedkopebushuren.nl Offertes ontvangen & vergelijken met één aanvraag! De website die vraag en aanbod bij elkaar brengt met verschillende aangesloten, onafhankelijke touringcar & busbedrijven uit heel Nederland die u van scherpe bus offertes voorziet!

Bekende bus opstapplaatsen in Delft:

 • -Station Delft CS
  -Station Delft Campus (voorheen station Delft-Zuid)
  -IKEA Delft / Hotel Westcord
  -Parkeerplaats Hampshire Hotel - Delft Centre
  -Carpool Delft-Noord / A13 (gemeente Rijswijk)
  -Mac Donalds Delft-Noord -Ypenburg

Niet alleen vanuit of naar Delft is het mogelijk om een bus of touringcar te huren, Ikwileengoedkopebushuren.nl rijdt ook van en naar:

 • - Amsterdam
  - Rotterdam
  - Schiedam
  - Hoek van Holland
  - Naaldwijk
  - de lier
  - Gravenzande
  - Zoetermeer
  - Benthuizen
  - Rijswijk
  - Leidschendam-Voorburg
  - den Haag
  - Scheveningen
  - Wateringen
  - Pijnacker-Nootdorp
  - Lansingerland