Wanneer u plotseling een taxi nodig heeft in de omgeving Delft, dan kunt u eenvoudig de Delftse taxi centrale bellen. In bijna alle gevallen kunnen wij ook kort van te voren nog op tijd bij u zijn om u naar een andere bestemming te brengen vanuit Delft of omgeving.

De delftse  taxi centrale Deltax 24 uur per dag bereikbaar op 015-2191919

De Delftse taxi centrale Deltax is 24 uur per dag bereikbaar en voor iedere soort rit aan te vragen. Of u nu enkele kilometers verderop moet zijn of aan de andere kant van het land, de taxichauffeur van Deltax staat met een keurig nette luxe auto voor u klaar op het gewenste tijdstip. Ook voor luchthaven ritten, een ziekenhuis bezoek of een zakelijke reis met meerdere tussenstops is het mogelijk om een taxi te reserveren.

Voor iedere rit de juiste skills

Onze representatieve taxichauffeurs zijn voor allerlei ritten inzetbaar en hebben de juiste skills. U verwacht uiteraard dat uw chauffeur de weg op zijn duimpje kent en daar mag u zeker vanuit gaan. Maar een ritje naar het ziekenhuis vergt andere kwaliteiten dan een zakelijke rit. Wellicht bent u zenuwachtig voor een onderzoek dat u te wachten staat, onze chauffeur kan u dan gerust stellen door een praatje met u te maken. Maar wanneer u een zakelijke taxirit boekt heeft u wellicht liever een stille chauffeur zodat u nog wat werk voor kunt bereiden. Onze chauffeurs zijn daarom niet alleen goed in het kennen van de weg maar leven zich ook in, in uw situatie en passen daarop hun diensten aan.