Meet and greet parking is een parkeersysteem dat de klant een stressvrije manier biedt om zijn auto te parkeren wanneer hij van een luchthaven vertrekt. In plaats van de traditionele ‘park and ride’-faciliteit, waarbij de klant rechtstreeks naar de parkeerplaats rijdt en met een transportbus naar de terminal wordt vervoerd, rijdt de klant rechtstreeks naar de luchthaventerminal en wordt zijn auto daar opgehaald. Bij terugkomst staat de auto op de plaats waar de klant hem heeft achtergelaten. Geen gedoe en geen wachten op transferbussen. Gewoon naar buiten lopen, in uw voertuig springen en weg bent u.

Hieronder vindt u een korte gids over hoe u een gerenommeerde meet and greet provider kunt vinden.

De juiste Meet and Greet aanbieder

–  Gebruik een vergelijkingssite – Vergelijkingssites hebben meer dan één parkeerterrein beschikbaar en doen meestal onderzoek naar hun parkeerterreinen alvorens ze toe te staan op hun site te adverteren.

– Controleer altijd de meer info pagina’s op een site – Alle gerenommeerde vergelijkingssites zouden meer informatie moeten hebben over alle parkeergarages die ze adverteren. Deze details moeten dingen zoals veiligheid details, verzekering details, gehandicapten faciliteiten en nog veel meer. Als er geen pagina’s met meer informatie zijn, moet u de site vermijden.

– Kijk voor recensie pagina’s – Recensies zijn altijd nuttig om uit te vinden wat andere mensen dachten over elke parkeergarage.

– Boek niet alleen op prijs – Dit klinkt misschien belachelijk, maar de goedkoopste parkeerplaats is niet altijd de beste. Zorg ervoor dat u rekening houdt met al het bovenstaande bij het maken van uw keuze.

– Stel vragen – Email het bedrijf en stel vragen over verzekeringen en veiligheidsdetails. Elk gerenommeerd bedrijf zal meer dan blij zijn om al uw vragen te beantwoorden.

– Zorg ervoor dat uw voertuig wordt gecontroleerd – Wanneer u uw auto overdraagt; zorg ervoor dat de chauffeur uw voertuig controleert en eventuele schade noteert. Zorg er altijd voor dat u tekent en akkoord gaat met eventuele schade aan uw voertuig voordat u het achterlaat.

– Controleer uw voertuig bij uw terugkeer – Controleer uw voertuig bij uw terugkeer altijd aan de hand van het ondertekende controleformulier dat bij uw vertrek werd ingevuld. Het is van vitaal belang om eventuele nieuwe schade op dit punt te melden, want als u eenmaal bent weggereden, is de kans kleiner dat u een succesvolle claim kunt indienen.

 

Meet and Greet parking groeit elke dag door hoe handig het is voor de klant. Laat u niet afschrikken door wat u in het verleden heeft gehoord, maar volg de zeven punten hierboven om ervoor te zorgen dat uw auto op de juiste manier wordt onderhouden, zodat u kunt genieten van meet and greet parking zoals het bedoeld is … ZORGELOOS.

 

Lees verder – Valet parking Eindhoven airport