Iedere leerling zal uniek behandeld worden bij autorijschool 3B. Iedere leerling zal een andere leermethode nodig hebben en dat begrijpt autorijschool 3B heel goed. De instructeurs leren de leerlingen met veel plezier auto rijden. Je kunt rijles volgen in Pijnacker, Berkel, Bergschenkhoek, Zoetermeer, Rodenrijs of Bleiswijk. Dat is allemaal mogelijk bij rijschool 3B. Alle rijinstructeurs die voor rijschoolhouder 3B werken zijn volledig gediplomeerd en hebben daarnaast ook meer dan 5 jaar ervaring in autorijles geven. De auto’s waarmee er wordt gelest zullen iedere 2 maand een beurt krijgen. Rijschool 3B ontvangt over het algemeen leerlingen van jonge leeftijd. Rijschool 3B heeft flexibele tijden. Er kan zelfs op zondag rijles gegeven worden. Autorijschool 3B is een erkende rijschool die een kwaliteit rijopleiding voor iedere leerling garandeert. Voor meer info kijk op rijschool3b.nl.

Waarom moet je kiezen voor autorijschool 3B?

Het is een eenmalige investering om je rijbewijs te behalen. Je zult er levenslangs plezier van hebben. Het is voor de meeste ouders een must om een goede en kwalitatieve rijschool te kiezen voor hun kinderen. De rijopleiding biedt voor iedere leerling een persoonlijke benadering. Je zult bij iedere les dezelfde instructeur hebben en de rijlessen zullen altijd in dezelfde auto worden gegeven. Rijschool 3B staat bekend om de moderne lesauto’s, rijinstructeur die zijn afspraken nakomt, een informatieve intakeles, ruime lestijden en een effectieve tijdsbesteding. Autorijschool 3B staat bekend om de rijopleiding serieus aan te pakken. Het is aan rijschool 3B de taak om jou zo goed mogelijk te kunnen leiden tijdens de rijlessen die er gegeven worden.

Voordelen van autorijschool 3b

Je zult van enkele punten een voordeel hebben als je kiest voor autorijschool 3B:

·        Je hebt een hoge slagingskans

·        Je hebt een gecertificeerde faalangst instructeur

·        Het is een goede prijs/ kwaliteit verhouding

·        Je zult een gediplomeerde en gemotiveerde rij instructeur hebben

·        Je hebt ten alle tijden een moderne en veilig lesauto

Rijles volgen

Je hoeft geen spanningen te voelen met lessen. Rijschool 3B zal jou stapsgewijs begeleiden naar het examen. Doordat je altijd in dezelfde auto lest, kun je er vertrouwt mee raken en je beter concentreren op het verkeer. Bij iedere les zul je merken dat het gemakkelijker wordt en je goed kunt deelnemen aan het verkeer. Je kunt Rijles volgen in Pijnacker, Rodenrijs, Berkel, Bergschenkhoek, Bleiswijk en Zoetermeer.

Rijschool in Pijnacker

Je weet dat rijles volgen in Pijnacker mogelijk is. De rijschool in Pijnacker biedt de leerlingen de beste rijopleiding, aangepast op het leervermogen van de leerling. Om je rijbewijs te halen zul je dus alles leren wat er voor nodig is. Je hebt verschillende keuzes om les te kunnen volgen. Je hebt de keuze om een les te volgen van 50 minuten en een blokles van 100 minuten. De voorkeur bij de rijschool gaat uit naar 100 minuten. Dit komt omdat je dan al automatisch zult leren om langer in een auto te zitten. Je hebt 3 verschillende keuzes om uit bloklessen te kiezen: 15, 20 of 25 bloklessen, dit is inclusief rijexamen. Je zult rijlessen in een Volkswagen Golf. Kijk eens op rijschool3b.nl voor meer info.

Rijlespakketten

Er zijn 3 soorten rijlespakketten om te kiezen:

·        15 blokuren inclusief rijexamen €1195,-

·        20 blokuren inclusief rijexamen €1500,-

·        25 blokuren inclusief rijexamen €1800,-