DTDeltax Kaart Delfgauw

Taxi Delfgauw


 


Taxi Delfgauw

Delfgauw is een dorp in de gemeente Pijnacker-Nootdorp en behoort tot de provincie Zuid-Holland. Delfgauw ligt daarom midden in het regio gebied van Taxi Deltax. Wil je met de taxi vervoerd worden naar of vanuit Delfgauw dan is het dus niet meer dan logisch dat je kiest voor Taxi Delfgauw Deltax. Je kunt niet alleen goedkoop gebruik maken van een taxi, je weet ook dat je op deze taxiservice kan bouwen, wij zijn namelijk een begrip in de regio. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner, een nette luxe taxi en een fijne taxichauffeur die je ontspannen op iedere locatie brengt waar jij naar toe wilt, bel dan de centrale van Taxi Delfgauw Deltax.

 

Voor ieder soort taxirit staat taxi Delfgauw Deltax voor je klaar

De reden waarom je een taxi inschakelt kan zeer uiteen lopen. Misschien ben je een avond lekker doorgezakt in de kroeg en heb je diep genoeg in het glaasje gekeken om nog terug te mogen rijden. Het kan ook zijn dat je een zakelijke afspraak hebt in hartje Delft en je geen zin hebt om een uur naar een parkeerplaats te zoeken of een stuk te lopen vanuit de parkeergarage. Of je hebt een afspraak in het ziekenhuis en krijgt een behandeling waardoor je na afloop enkele uren niet mag rijden. Welke reden je ook hebt om gebruik te maken van taxi vervoer, bij Taxi Delfgauw Deltax staan we voor je klaar. Uiteraard met een passende auto en chauffeur.

 

Verschillende diensten voor verschillende ritten

Soms vragen speciale taxiritten ook om een speciale taxi en een bijzonder chauffeur. Stel, je wil met jouw hele gezin naar Schiphol vervoerd worden om lekker op vakantie te gaan met het vliegtuig. Dan heb je waarschijnlijk nogal wat bagage bij je. Het is dan prettig om gebruik te kunnen maken van een ruime taxi met voldoende laadruimte. Maar als je naar het ziekenhuis moet voor een behandeling en je bent slecht ter been, dan is het juist fijn dat de taxichauffeur behulpzaam is en je tot in de wachtruimte brengt. Soms is het dus handig om bij het reserveren van een taxi bij Deltax aan te geven waar de rit heen gaat of met welk doel je een taxi regelt. Zo kunnen wij makkelijk inspelen op extra wensen en je extra service bieden voor dezelfde prijs.

Horeca taxi Delfgauw Delft

Voornamelijk in het weekend zet Taxi Delfgauw Deltax ook extra taxi’s in om vanuit Delfgauw klanten te brengen naar de horeca en uitgaansgelegenheden in Delft. En uiteraard staan wij daarbij ook voor de terugweg weer klaar. Zo kun je eenvoudig met een stel vrienden een avond je doorzakken in bijvoorbeeld Café Tango op de Nieuwstraat 2 in Delft of een dansje wagen in Club Ciccionina en genieten van het gezellige nachtleven. Onze horeca taxi rijdt tot in de vroege uurtjes alle feestgangers weer terug naar Delfgauw.

Een zakelijke taxi rit

Maar ook overdag staat Taxi Delfgauw Deltax voor je klaar. Heb jij een zakelijke afspraak midden in het centrum van Delft of een andere drukke stad en heb je geen zin om een parkeerplaats te zoeken? Laat je dan voor de deur afzetten door onze taxichauffeur. Voor langere taxiritten rekenen overigens een extra scherp tarief. Ondertussen heb jij tijdens de rit alle rust om je volgende afspraak goed voor te bereiden.