DTDeltax Kaart Den Hoorn

Taxi Delft - Leidschenveen


 


Deltax is een gerenommeerd taxibedrijf dat een uitstekende service biedt voor ritten van Delft naar Leidschenveen en van Leidschenveen naar Delft. Of je nu een zakelijke reiziger bent die op tijd bij een vergadering moet zijn, een toerist die de bezienswaardigheden in beide plekken wil verkennen, of gewoon iemand die een comfortabele en betrouwbare rit nodig heeft, De Delftse taxicentrale staat voor je klaar. De chauffeurs zijn goed opgeleid, hebben uitgebreide kennis van de regio en streven ernaar om elke rit zo aangenaam mogelijk te maken voor hun passagiers.

Delft en Leidschenveen ontdekken

Ben je van plan om vanuit Leidschenveen een weekendje of dagje Delft te bezoeken? Of zoek je een taxi Delft om op bezoek te gaan bij familie of vrienden in Leidschenveen? Een taxi bestellen van Deltax is de oplossing! Delft en Leidschenveen zijn beide leuk om te bezoeken voor een uitje. Een absolute must-see in Delft is de Nieuwe Kerk, waar de koninklijke grafkelder te vinden is en waar je een adembenemend uitzicht hebt over de stad vanaf de toren. Ook het Vermeer Centrum Delft, een museum gewijd aan de beroemde Nederlandse schilder Johannes Vermeer, is een interessante attractie voor kunstliefhebbers.

Leidschenveen, gelegen in de gemeente Den Haag, is een moderne wijk met veel groene ruimtes en moderne architectuur. Het is een populaire woonwijk, maar biedt ook diverse bezienswaardigheden en activiteiten voor bezoekers. Het winkelcentrum Leidschenveen is een levendige plek met een breed scala aan winkels, boetiekjes en eetgelegenheden. Als je van natuur houdt, is het Hof van Heden een prachtig park om te verkennen, met wandelpaden, vijvers en speelplaatsen. Regel taxivervoer van Deltax om de omgeving te verkennen.

 

Deltax voor jouw vervoer

De voertuigen van Deltax zijn modern, schoon en comfortabel. Er worden meerdere taxidiensten aangeboden. Uiteraard kun je als particulier naar verschillende locaties worden gebracht. Dit kan handig zijn wanneer je familie of vrienden gaat bezoeken of als je een dagje weggaat en een museum of iets anders wilt bezichtigen. Als zakelijke klant is het wellicht aantrekkelijk om de Delftse Taxi centrale in te zetten voor een rit naar een belangrijke afspraak, vergadering of bezoek aan een klant. Je kunt met meerdere collega’s tegelijk reizen en onderweg nog wat werk verrichten. Ook is Deltax het ideale bedrijf als je op zoek bent naar een taxi als luchthavenvervoer naar bijvoorbeeld Rotterdam The Hague Airport of Schiphol. Zo ga je gerust op weg naar je vakantie of zakenreis. Daarnaast kan je bij De Delftse taxicentrale terecht voor ritten naar bijvoorbeeld het ziekenhuis. Je kunt veilig naar je afspraak worden vervoerd en na afloop weer thuis worden afgezet. Een taxi reserveren kan snel via dtdeltax.nl.