DTDeltax Kaart Schipluiden

Taxi Delft Noord


 


Taxi Delft Noord ofwel de Delftse Taxicentrale

Voor een taxi in Delft of in de buurt van Delft kunt u rekenen op Taxi Delft Noord. Taxi Delft Noord ofwel de Delftse Taxicentrale is namelijk al jaren een betrouwbare partner wanneer u taxivervoer nodig heeft. Taxi Delft Noord vervoert dagelijks inwoners, toeristen en zakenmensen uit Delft en omgeving naar elke plaats waar ze maar naar toe willen. Natuurlijk halen de chauffeurs van Taxi Delft Noord u ook op, om u te brengen naar een van de plaatsen die liggen in de streek Delfland. De taxi’s van Taxi Delft Noord halen of brengen regelmatig bezoekers naar bekende hotels zoals het;

WestCord hotel Delft
Best Western museumhotel
Hotel Hampshire Delft Centre
Hotel Campanile Delft

De TU Delft en het Delft Delftechpark in de buurt van Delft zijn ook plaatsen waar de chauffeurs regelmatig klanten ophalen of naar toe brengen. Wilt u naar Den Haag, Zoetermeer of Amsterdam, u kunt het taxivervoer telefonisch of per mail afspreken. U kunt, als u de kosten van het taxivervoer wilt weten, vragen om een offerte.

Taxi Delft Noord staat garant voor taxivervoer in de stad Delft of in de streek Delfland

Of u nu in Delft naar het station wilt of naar het Haga Ziekenhuis in Den Haag de chauffeurs van Taxi Delft Noord komen u, op het opgegeven adres, ophalen en brengen u snel, maar vooral veilig naar de plaats van bestemming. Moet u een lange taxirit maken dan kunt u vooraf vragen wat de kosten hiervan zijn. Taxi Delft Noord levert altijd taxivervoer tegen scherpe tarieven voor zowel korte als lange taxi ritten! Gaat u op reis met het vliegtuig en wilt u naar Rotterdam The Hague Airport of naar Schiphol, de chauffeur van Taxi Delft Noord brengt u ook hier snel en veilig naar toe. Bent u benieuwd naar de kosten van die taxirit vraag dan per mail of telefonisch wat die kosten zijn. Moet u een andere lange taxirit maken, ook dan kunt u hierover overleg plegen met een van de medewerkers van Taxi Delft Noord. Van Taxi Delft Noord krijgt u altijd een scherp aanbod.

Taxi Delft Noord voor het meest betrouwbare taxivervoer in de streek Delfland

Taxi Delft Noord levert taxivervoer in de hele streek Delfland. Dus woont u in, of in de omgeving van; Delft, Den Haag, Rijswijk, Zoetermeer, Schiedam of Vlaardingen, de taxichauffeurs van Taxi Delft Noord komen u halen of brengen u snel en veilig naar elke plaats die u aangeeft. Wilt u een keer gaan winkelen in Amsterdam of Rotterdam zonder te hoeven denken aan parkeerkosten? U kunt met taxi Delft Noord naar het station in Delft worden gebracht, of daar worden opgehaald. Komt een van uw zakenrelaties aan met het vliegtuig op Schiphol dan kunt u er met één telefoontje voor zorgen dat deze persoon of personen worden opgehaald voor de aankomsthal van Schiphol. De taxichauffeur van Taxi Delft Noord zorgt ervoor dat deze persoon of personen worden afgezet voor de deur van hun hotel of van uw bedrijf. U hoeft hiervoor zelf niet de deur uit! Ook wanneer u uit eten wilt gaan of een avond wilt gaan stappen weet u zeker dat u veilig thuiskomt met Taxi Delft Noord.