DTDeltax Kaart Schipluiden

Taxi Delft Zuid


 


Taxi Delft Zuid

De Delftse taxicentrale is al jarenlang een vertrouwd adres voor taxivervoer in Delft en omstreken. Onze goed opgeleide en altijd vriendelijke chauffeurs brengen u stipt op tijd naar uw bestemming en desgewenst later ook weer naar huis. Onze zeer comfortabele taxi’s worden perfect onderhouden zodat u altijd mag rekenen op een zorgeloze taxirit vanuit of naar Delft. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor langere ritten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vervoer naar luchthaven Schiphol of Rotterdam- The Hague airport. Thuis de bagage inladen en zonder verder gedoe tijdig aankomen op de luchthaven. Ook wanneer u arriveert na een vakantie of zakenreis, kunnen wij de rit naar Delft voor u verzorgen.

 

Goed en vertrouwd taxivervoer hoeft niet duur te zijn

De Delftse taxicentrale is daarnaast bekend zijn om zeer scherpe prijzen. Taxivervoer hoeft niet duur te zijn. Uw eigen auto ergens parkeren is tegenwoordig ook duur en daarnaast moet u dan ook zelf weer naar huis rijden. Na een lange vliegreis of een vermoeiende vergadering is het bovendien een stuk fijner en veiliger dat u zich comfortabel naar huis of naar een hotel kunt laten vervoeren. Ruim van te voren een taxi boeken om bijvoorbeeld een concert te kunnen bezoeken is geen enkel probleem voor ons. Onze vriendelijke medewerkers staan u graag te woord en helpen u graag bij het plannen van een taxirit. 

 

Vervoer naar en van de wijk Tanthof in Delft

Tanthof is een bekende wijk gelegen in het zuidwesten van Delft. Hier zijn onder meer de TU Delft en station Delft te vinden. Aan de Schieweg in Delft bevindt zich een groot bedrijventerrein waarvoor wij regelmatig klanten hebben. De Wijk Tanthof is opgedeeld in twee delen. Tanthof West en Tanthof Oost. Bent u woonachtig in één van deze wijken en wilt u taxivervoer naar bijvoorbeeld een ziekenhuis of zorginstelling dan staan onze medewerkers volledig tot uw beschikking voor een comfortabel en veilig vervoer. Wanneer het gaat om een kort bezoek is het zelfs mogelijk dat onze chauffeurs even op u wachten zodat u daarna direct terug kan rijden met dezelfde chauffeur. Super comfortabel en vertrouwd dus. Bovendien valt vervoer van of naar een instelling onder zittend ziekenvervoer. Wanneer u de bon van de taxirit goed bewaard kunt u deze gebruiken als aftrekpost bij uw belastingaangifte. Zeker iets om rekening mee te houden wanneer u regelmatig een bezoek moet brengen aan een ziekenhuis en zelf niet over een auto beschikt of gewoon liever vervoerd wil worden in plaats van zelf te rijden. 

Taxivervoer naar Centrum Delft

In het centrum van Delft vindt u diverse musea, winkelcentra, een theater en een bioscoop. Een ideale plaats voor een gezellige avond uit met familie of vrienden. De medewerkers van de Delftse taxicentrale brengen u graag comfortabel naar het centrum van Delft zodat u van uw uitgaansavond kunt genieten zonder parkeerproblemen. Een glaasje wijn meer dan normaal is in dat geval geen probleem omdat onze chauffeurs u weer veilig terug naar huis brengen. De Delftse taxicentrale staat voor u klaar en verzorgt al uw wensen betreffende uw vervoer. Bel naar 015-2191919 en bestel een horecataxi.