DTDeltax Kaart Den Hoorn

Taxi Den Hoorn


 


Taxi Den Hoorn

Bent u op zoek naar een taxi in Den Hoorn, gemeente Midden Delfland? Twijfel dan niet en bel de Delftse taxicentrale Deltax! Wij staan 24 uur per dag voor u klaar met een luxe nette taxi om u overal naar toe te brengen vanaf Den Hoorn. Wilt u bijvoorbeeld naar Amsterdam, naar Den Haag centraal station of liever naar Delft station of station Delft-Zuid om vanaf daar uw zakenreis naar de andere kant van het land verder te vervolgen? Bel dan gerust naar 015-2191919 en vraag om zakelijk taxivervoer vanuit Den Hoorn.

 

Horeca taxi van Den Hoorn naar Delft

De Delftse Taxicentrale Deltax rijdt niet alleen zakelijk ritten vanaf Den Hoorn maar ook hebben wij een horeca taxi. Wilt u vanuit Den Hoorn bijvoorbeeld naar één van de vele horeca gelegenheden in Delft afreizen om daar te genieten van een gezellige avond? Ook dan kunt u contact opnemen met de Delftse Taxicentrale Deltax. Natuurlijk brengen wij u na afloop ook veilig en snel weer naar huis of naar een andere plek als u dat wenst.

 

Van Den Hoorn met de airport taxi van de Delftse Taxicentrale Deltax naar Schiphol of Rotterdam The Hague airport

Ook als u op vakantie gaat met het vliegtuig of een zakenreis naar het buitenland gepland heeft, kunt u gebruik maken van de Delftse Taxicentrale Deltax. Met de speciale airport taxi van de Delftse Taxicentrale Deltax brengen wij u veilig en snel naar iedere gewenste luchthaven in Nederland, België of Duitsland. Of u nu vliegt vanuit Schiphol, Rotterdam The Hague airport of een ander vliegveld, u kunt onze airport taxi altijd inzetten. Ook als uw vlucht midden in de nacht vertrekt of ’s morgens heel vroeg. Wij zorgen dat u netjes wordt opgehaald in Den Hoorn en op tijd kunt inchecken. Geen gedoe met het drukke verkeer rondom het vliegveld of het zoeken naar een parkeerplaats.

De zorgtaxi van de Delftse Taxicentrale Deltax heeft de tijd

Wilt u gebruik maken van een zorgtaxi met een taxichauffeur die u kan helpen met in en uitstappen en die u eventueel kan begeleiden tot in de wachtkamer van de dokter het revalidatiecentrum of het ziekenhuis? Kies dan voor de zorgtaxi van de Delftse Taxicentrale Deltax. Onze taxichauffeur kent de weg op zijn duimpje en kan u precies bij de juiste ingang brengen van grote gebouwen. Hij wacht eventueel tot u klaar bent met uw behandeling zodat u ook direct weer uw weg terug kunt vervolgen. De zorgtaxi van de Delftse Taxicentrale Deltax rijdt ook vaak naar en van bijvoorbeeld het Reinier de graaf gasthuis en het verpleeghuis de Bieslandhof in Delft.

Ook kleine ritjes met de Delftse Taxicentrale Deltax zijn mogelijk

Natuurlijk hoeft u geen taxirit te hebben buiten Den Hoorn, het kan ook zijn dat u bijvoorbeeld naar de andere kant van Den Hoorn gebracht dient te worden. Ook voor kleine, korte ritten kunt u gebruik maken van de Delftse Taxicentrale Deltax. Wilt u bijvoorbeeld op visite in het Sion gebied waar uw dochter een nieuwbouw woning gekocht heeft? Of naar familie of vrienden in Rijswijk buiten? Ook dan kunt u gewoon contact opnemen via telefoonnummer 015-2191919 om uw taxi te reserveren!