DTDeltax Kaart Schipluiden

Taxi Schipluiden


 


Taxi Schipluiden

Bent u op zoek naar een taxi van of naar Schipluiden, gemeente Midden Delfland vanuit Delft? Bel dan naar 015-2191919 en reserveer een taxi bij de Delftse Taxicentrale Deltax. Onze taxi is altijd in de buurt waardoor u spoedig van de ene naar de andere bestemming gebracht kan worden. Voor zowel grote als kleine taxiritten kunt u contact opnemen met de Delftse Taxicentrale Deltax. Wij brengen u bijvoorbeeld graag vanuit Schipluiden naar Schiphol of naar het centraal station in Amsterdam wilt kunt u bovenstaand telefoonnummer bellen en een taxi reserveren.

 

Verschillende taxi’s voor diverse ritten bij de Delftse Taxicentrale Deltax

Bij de Delftse Taxicentrale Deltax begrijpen wij als geen ander dat de ene taxirit de andere niet is. Daarom vragen wij u als u daar behoefte aan heeft, aan te geven om wat voor soort taxirit het gaat. Wij hebben namelijk meerdere taxi’s met diverse chauffeurs.

 

Airporttaxi van de Delftse Taxicentrale Deltax

Wilt u bijvoorbeeld vanuit Schipluiden naar één van de vliegvelden in Nederland, België of Duitsland gebracht worden? Vraag dan om een Airporttaxi. Deze taxi heeft een hoop bagageruimte en de chauffeur die op de Airport taxi rijdt kent op ieder vliegveld uitstekend de weg. Hierdoor kan hij u precies bij de juiste ingang afzetten of uitgang ophalen. Dat scheelt u een hoop gezoek en u hoeft daarnaast stukken minder te lopen met al uw bagage.

Horecataxi van de Delftse Taxicentrale Deltax naar Schipluiden

Voor het uitgaansleven heeft de Delftse Taxicentrale Deltax speciaal de horecataxi in het leven geroepen. Bent u met een groep vrienden een gezellige avond aan het beleven in één van de leuke horecagelegenheden in Delft? Wilt u dat iedereen na de nodige alcoholische versnaperingen veilig naar huis in Schipluiden gebracht wordt? Bel dan naar 015-2191919 en bestel een horecataxi.

De chauffeur van de zorgtaxi van de Delftse Taxicentrale helpt u een handje

Wilt u voor een behandeling of afspraak vanuit Schipluiden naar een revalidatiecentrum, het Reinier de Graaf Gasthuis of een andere zorgpraktijk in de omgeving? Bel dan naar de Delftse Taxicentrale en vraag om een zorgtaxi. De chauffeur van de zorgtaxi helpt u een handje bij het in en uitstappen, en kan u indien gewenst een arm geven tot in de wachtruimte. De zorgtaxi heeft ook tijd om op u te wachten als u uw afspraak heeft of uw behandeling ondergaat. U kunt er dan op rekenen dat de taxi voor klaar staat zodra uw afspraak is afgelopen zodat u weer snel naar huis kunt. De zorgtaxi van de Delftse Taxicentrale Deltax rijdt ook vaak ritten voor verzorgingstehuizen in de omgeving zoals verpleeghuis de Bieslandhof.

De zakelijke taxi van de Delftse Taxicentrale Deltax geeft rust

Als u een belangrijke bespreking, meeting of conferentie heeft op de TU in Delft of op een andere locatie dan wilt u zich op de weg ernaar toe wellicht nog wat voorbereiden op uw werk. De zakelijke taxi van de Delftse Taxicentrale Deltax is daar uitermate geschikt voor! U wordt vervoerd door een luxe auto en een nette chauffeur die zorgt voor rust tijdens de rit zodat u nog even flink kan doorwerken.