We kennen allemaal dat zinkend gevoel dat je overvalt op het moment dat je je realiseert dat je sleutels in je auto op slot zitten. Dan komt het gevoel van paniek dat je overvalt. Wat moet ik doen? Wie moet ik bellen? Het is goed, haal diep adem en probeer te ontspannen. We hebben het allemaal al eens meegemaakt en gelukkig hebben we een paar tips over hoe u uw situatie kunt verhelpen:

Bel de dealer

Als u onlangs een auto hebt gekocht en u merkt dat u uw sleutels in uw auto hebt opgeborgen, bel dan de autodealer. In de meeste gevallen heeft de dealer een kopie van de sleutel van de auto die u heeft gekocht en zal deze aan u overhandigen. Volgens consumerreports.org, zullen deze sleutels uw deuren voor u openen maar zullen niet uw auto starten. Deze sleutels kunnen zeer nuttig zijn en zijn vaak niet erg duur.

Bewaar duplicaten

Deze oplossing vereist een vooruitziende blik, u moet duplicaten van uw sleutels bewaren. Duplicaat sleutels zijn handig in geval van nood, zoals het vergrendelen van uw sleutels in uw auto. In de meeste gevallen kan de autodealer waar u uw auto heeft gekocht op verzoek duplicaatsleutels maken. De meeste lokale slotenmakers kunnen ook duplicaatsleutels voor uw auto maken. Beide opties vereisen dat u uw originele sleutels vooraf laat zien, dus het is belangrijk om dit te laten doen voordat u uw sleutels in uw auto vergrendelt of ze kwijtraakt.

Het bewaren van duplicaat sleutels is een goede preventieve maatregel om ervoor te zorgen dat u niet gestrand bent als u uw sleutels in uw auto op slot doet. Als u kopieën van uw sleutels maakt, zorg er dan voor dat u ze achterlaat bij goede vrienden, familie, collega’s, enz. Het is belangrijk dat u uw duplicaatsleutels bewaart bij mensen die u vertrouwt.

Bel de Wegenwacht

Als u geen duplicaatsleutels hebt gemaakt en geen tijdelijke sleutel van uw autodealer kunt krijgen, moet u misschien de wegenwacht bellen. De kosten verbonden aan het bellen van de wegenwacht zal variëren afhankelijk van uw auto verzekering plan of wegenwacht provider. Maar het bellen van de wegenwacht is vaak uw beste weddenschap als ze zijn professionals die zijn opgeleid om u te helpen wanneer u in nood bent. U kunt ook bellen met een auto slotenmaker, ze hebben 24 uur service en zijn snel ter plaatse om u te helpen met het openen van uw auto.

Lees verder op https://www.slotenmaker-24.nl/