Rolgordijnen zijn tijdloos en geschikt voor alle soorten ramen. Ze bieden het huis meer privacy en bescherming tegen de laagstaande zon. Als je kiest voor rolgordijnen dan heb je de keuze om te kiezen voor verschillende soorten stoffen. Zo heb je een transparante, semi-transparante en verduisterende stof en een screendoek

Naast de gewoonlijke rolgordijnen zijn er ook nog de XL-rolgordijnen. Deze gordijnen zijn speciaal ontworpen voor extra grote ramen met een breedte van 260-400 cm. Heb je ramen die smaller dan 260 cm zijn? Dan valt u buiten de categorie XL rolgordijnen en kunt u beter op zoek gaan naar standaard jaloezieën.

Iets over XL Rolgordijnen

Tegenwoordig zijn er zelfs voor XL rolgordijnen een enorme keuze en bestaan ze uit prachtige hoogwaardige stoffen in moderne kleuren en designs. We hebben de verschillende stoffen ingedeeld in vier categorieën: transparant, doorschijnend, verduisterend en screen jaloezieën.Bij het monteren van de XL rolgordijnen kan je kiezen uit diverse afwerkingsopties. Zoals met een cassette of met een zijgeleding.

Daarnaast zijn ze ook nog eens op maat gemaakt verkrijgbaar. Zo past er op elk raam in je huis een mooi afgewerkt XL rolgordijn.

In de tijd waarin we leven worden producten continu opnieuw geïnnoveerd. En in dit geval ook de rolgordijnen, want ze zijn ook elektrisch verkrijgbaar. Dit is een geweldige oplossing want de XL rolgordijnen kunnen erg zwaar zijn vanwege de grote, maar als je gewoon een modernere uitstraling wilt hebben in het huis is de elektrische optie ook erg interessant.

Waar moet je op letten bij het kiezen van XL rolgordijnen?

  1. Het belangrijkste is het meten van de juiste maat. Dit is eenvoudig, maar moet wel zorgvuldig gebeuren
  2. Kies een kleur die past bij jouw interieur
  3. Kies een passende stof. Afhankelijk van de lichtdichtheid laat een stof meer of minder licht door. Let dus goed op bij de keuze van de stof wat voor type het is

 

Bekijk alle rolgordijnen op maat