Heb je wel eens van Bynco gehoord? Wellicht wel als je online gekeken hebt naar het kopen van een occasion. Bynco biedt namelijk occasions aan waarop je blind kunt vertrouwen! In de webshop van Bynco staat een grote diversiteit van kwalitatief goede vrij nieuwe occasions. Neem gerust eens een kijkje!

In een paar stappen naar uw droomauto

Door de handige zoekfilters waar je gebruik van kan maken in de webshop van Bynco, heb je met een paar muisklikken de perfecte occasion voor je op het beeldscherm staan. Klik op bestellen en wij reserveren de wagen voor je. Nu heb je rustig de tijd om alle overige gegevens in te vullen en een afspraak in te boeken om de gekochte occasion thuis te laten bezorgen.

Occasion kopen en gratis laten thuisbezorgen

Als je besluit om bij Bynco een occasion te kopen, dan wordt deze wagen namelijk binnen enkele dagen bij je thuis bezorgd! Gratis! We nemen eventueel je oude auto mee als inruil als je dat wenst. Het enige dat jij nog even moet doen is een autoverzekering voor je nieuwe occasion afsluiten.

14 dagen proefrijden in jouw nieuwe occasion

Natuurlijk lijkt het eng om een het kopen van een occasion online te doen. Toch loop je bij Bynco geen enkel risico bij het kopen van een occasion. Dit komt omdat wij je een proefrit van 14 dagen cadeau doen! Op het moment dat je de auto ontvangt gaat deze in. Kom je er in deze 14 dagen achter dat dit toch niet de occasion is die jij zoekt dan kun je deze zonder rede kosteloos retourneren. Dus ook als je bijvoorbeeld de kleur toch niet zo mooi vindt mag de occasion terug naar Bynco. Daarbij geeft Bynco ook altijd 180 dagen garantie. We vertrouwen blindelings op onze occasions maar mocht er onverhoopt toch technisch iets niet goed zijn met deze wagen dan valt dit gewoon binnen de garantie en worden de kosten van een reparatie vergoed. Een occasion kopen doe je dus veilig, snel en gemakkelijk online bij Bynco!