DTDeltax Zorgvervoer Ziekenhuis Instelling

 

 

 

 

Ziekenhuis & Zorginstelling Taxiservice


 

 

 


Zorg & Instelling

Een comfortabele taxi is het perfecte vervoersmiddel om stipt op tijd te arriveren bij de zorginstelling waar je naartoe gebracht wilt worden. Heb je een afspraak bij een dokter, in het ziekenhuis, verzorgingstehuis, of bij een revalidatiecentrum? Dan hoef je niet verder te zoeken. Onze professionele chauffeurs zorgen voor veilig, betrouwbaar en comfortabel vervoer tegen een voordelig tarief.

 

Met de taxi een kort bezoek brengen aan een zorginstelling

Heb je een korte afspraak bij een instelling? Dan kan het prettig zijn dat de taxi even op je wacht. Zo heb je geen zorgen en weet je zeker dat je na het bezoek direct weer kunt instappen om te vertrekken. Neem gerust contact met ons op en we denken graag met je mee. Zo wordt alles voor je geregeld en heb je altijd de beschikking over het juiste vervoer, ook wanneer je wellicht wat hulp nodig hebt.

Maak kennis met de voordelige zorgtaxi in de regio Delft

Goed en betrouwbaar vervoer in een comfortabele taxi met een professionele chauffeur hoeft niet duur te zijn. Heb je geregeld vervoer nodig op vaste dagen? Of wil je simpelweg snel naar jouw zorginstelling vervoerd kunnen worden? Dan staat ons team voor je klaar. Ook wanneer je specifieke wensen hebt, zoals het kort bezoeken van bijvoorbeeld een apotheek, waarbij de chauffeur even op je wacht, kunnen wij dit regelen. Je hoeft niet opnieuw een taxi te bellen om weer opgehaald te worden.

Heb je niet de mogelijkheid om gebruik te maken van bijvoorbeeld een trein of bus? Of wil je simpelweg gewoon liever met een eigen auto vervoerd worden voor een afspraak met een dokter, fysiotherapeut of een andere specialist? Geen punt. Het vervoer per taxi naar een zorginstelling valt onder het zittend ziekenvervoer. In veel gevallen kun je de kosten van dit vervoer zelfs opvoeren als aftrekpost bij het invullen van de belastingopgave. Bewaar de bon van het vervoer dus goed.

Behulpzaam vervoer met de zorgtaxi van de Delftse Taxicentrale

Wellicht heb je behoefte aan wat extra hulp bij het vervoer met een taxi. Uiteraard staat onze chauffeur voor je klaar. Onze chauffeurs zijn attent en servicegericht. Ben je ouder of heb je een lichamelijke beperking? Dan kun je erop rekenen dat je met onze assistentie stipt arriveert voor jouw bezoek aan een ziekenhuis, therapeut of andere instelling. Uiteraard hoef je niet ziek te zijn om gebruik te kunnen maken van de zorgtaxi. Was je op zoek naar de www.dtdeltax.nl diensten en wil je gebruik kunnen maken van een betrouwbare zorgtaxi? Dan kun je terecht bij de Delftse Taxicentrale.

Vol vertrouwen op weg met de zorgtaxi

Ook voor degenen met psychische problemen kan het prettig zijn om per zorgtaxi naar afspraken te reizen. Zo kun je ontspannen op weg gaan naar een behandelaar of naar een afspraak zonder je zorgen te hoeven maken over het op tijd zijn. Heb je behoefte aan stilte, of wil je juist gezellig een praatje kunnen maken onderweg? Wij houden rekening met jouw behoeften en zorgen ervoor dat alles omtrent jouw vervoer geregeld wordt.

Maak kennis met de voordelige en betrouwbare zorgtaxi en neem gerust contact op wanneer je vragen of wensen hebt wat betreft jouw persoonlijke vervoer.