Taxiservice in Delft en Omstreken


Over de Delftse Taxicentrale

Wil je een privé rit met een betrouwbare taxi boeken, of ben je op zoek naar een goede optie voor het vervoeren van een grotere groep personen? Wellicht was je op zoek naar de www.dtdeltax.nl. Wij van de Delftse Taxicentrale stellen ons graag aan je voor. Zowel voor zakelijk vervoer als voor persoonlijk vervoer bieden wij flexibele diensten en denken we graag met je mee. Dit alles tegen zeer voordelige tarieven in de regio Delft. Ben je op zoek naar www.dtdeltax.nl? Dan kun je nu kiezen voor de Delftse Taxicentrale.

 

Professioneel en veilig vervoer in een veelvoud aan opties

Ons team ervaren chauffeurs is zeer hecht en goed op elkaar ingespeeld. Zo kunnen wij zelfs op het laatste moment zorgen voor een taxi die snel arriveert en je naar jouw gewenste bestemming brengt. De veiligheid van onze klanten staat altijd voorop. Onze chauffeurs zijn correct en klantvriendelijk, representatief gekleed en behulpzaam. Zakelijk vervoer of gezellig met de hele familie naar een evenement of feest? Wij staan voor je klaar met een comfortabele auto.

 

Je bent altijd op tijd met onze taxi's

De ervaring van ons team zorgt ervoor dat je altijd punctueel op jouw afspraak of evenement verschijnt. Ben je op zoek naar een taxi die je naar het vliegveld kan brengen? Of wil je met de feestdagen kunnen rekenen op een taxi die voor je klaar staat? Geen probleem!

Perfect taxi vervoer tegen de meest voordelige tarieven

Zowel bedrijven als privé personen kunnen rekenen op een vlotte en correcte taxi service tegen scherpe tarieven. Ben je op zoek naar een goed taxibedrijf voor het verzorgen van vervoer van- en naar je hotel of evenement? Neem dan contact op met ons toegewijde serviceteam en wij zorgen voor een passende oplossing in de vorm van professioneel vervoer, ook voor groepen.

Onze chauffeurs hebben een uitstekende kennis van de regio Delft en zorgen altijd voor de snelste route naar jouw bestemming. Op tijd bij de luchthaven zijn en onderweg ontspannen in de taxi? Wij zorgen ervoor dat je ruim op tijd aanwezig bent en jouw reis zonder stress begint.

Speciale diensten van de Delftse Taxicentrale

Ook voor een vroege vlucht of voor een rit in het midden van de nacht kun je rekenen op onze betrouwbare airport taxi. Wil je zonder zorgen kunnen stappen in de regio Delft en veilig thuis gebracht worden wanneer het je uitkomt? Onze horecataxi is speciaal in het leven geroepen om te zorgen voor punctueel en veilig vervoer in de avonden. Je kunt van tevoren boeken, maar ook op het laatste moment prima op ons rekenen.

Goedkoop rijden met onze taxi bussen

Plan je een vrijgezellenfeest? Dan heb je behoefte aan een taxibus of een ruime auto waar je groep mee kan worden vervoerd. Wij denken mee en helpen je bij het invullen van de behoeften wat betreft punctueel vervoer van A naar B. Samen naar een festival of een bedrijfsfeest? Onze taxi bus staat op tijd voor je klaar!

Uitgebreide betalingsmogelijkheden

Betalen voor jouw taxirit doe je eenvoudig per PIN, met contant geld of met je creditcard. Wil je geregeld gebruik kunnen maken van zakelijk vervoer, waarvoor je bijvoorbeeld op factuur kunt betalen? Neem contact met ons op. Kiezen voor stipt, correct en veilig vervoer per taxi doe je bij de Delftse Taxicentrale.