DTDeltax Kaart Pijnacker

Taxi Pijnacker


 


Taxi Pijnacker

Als je vanuit de gemeente Pijnacker een taxi nodig hebt naar één van de omliggende plaatsen of je moet juist naar Pijnacker toe voor een afspraak, dan ben je bij Taxi Deltax aan het juiste adres. Deltax heeft enkel en alleen luxe en goed onderhouden taxi’s. Daarbij zijn de taxichauffeurs die deze wagens besturen op de juiste manier opgeleid en zorgen zij voor een veilige en ontspannen taxirit.

 

Taxi Pijnacker 24 uur per dag beschikbaar

Taxi Pijnacker Deltax staat 24 uur per dag voor je klaar. Ook als je een nachtelijke rit naar bijvoorbeeld het vliegveld dient te maken voor een zakenreis of vakantie kun je een beroep doen op onze service. De speciale horeca taxi Pijnacker van Deltax rijdt af en aan naar alle horecagelegenheden in de omgeving. Loop bijvoorbeeld binnen bij Café M’n Broer, Café de Guyter of een van de vele andere stamkroegen. Dansen kan heel goed tijdens de 70s, 80s, 90s party’s die Grand Café De Drie Heeren en Partycentrum Het Witte Paard organiseren. Dus ook als je met een stel vrienden veilig naar huis gebracht wilt worden naar een avondje doorzakken bel je naar: 015-2191919

Vroeg boeken of op het laatste moment een taxi Pijnacker regelen

Wil jij gebruik maken van een betrouwbare taxi die op tijd verschijnt en je veilig maar snel naar een volgende bestemming brengt, dan bel je Taxi Pijnacker Deltax. Je kunt al ver van te voren je afspraak inplannen maar ook op het laatste moment nog een taxi regelen.

Met een taxi naar het ziekenhuis voor een afspraak of behandeling

Soms is het fijn om alvast een taxi in te plannen als je weet dat je binnenkort een afspraak of behandeling in het ziekenhuis in Zoetermeer hebt en je niet wilt vragen aan familie om te rijden. De taxichauffeurs van Taxi Pijnacker Deltax weten precies waar ze moeten zijn en zullen je dan ook direct bij de dichtbij zijnde ingang afzetten. Daarna wachten ze eventueel tot je terug komt of spreken ze met jou een tijdstip af om je weer op te halen.

Ontspannen naar het vliegveld met heel het gezin en alle bagage

Het parkeren van een auto op één van de parkeerplaatsen op een vliegveld is niet altijd een goede keus als je op zakenreis of vakantie gaat. Het nemen van een taxi naar de luchthaven wordt daarom veelvuldig gekozen. Taxi Pijnacker Deltax heeft een vast en voordelig tarief als het gaat om luchthavenvervoer naar Schiphol. Als u vooraf aangeeft met hoeveel personen u naar de luchthaven vervoerd wilt worden dan houden wij er rekening mee dat er voldoende ruimte in de taxi is voor alle passagiers en hun bagage.

Luchthavenvervoer vanuit Pijnacker

Op Schiphol maar ook op andere luchthavens zoals Rotterdam The Hague airport of een vliegveld in Duitsland of België weten onze chauffeurs prima de weg. Je wordt dan ook bij de juiste ingang afgezet zodat je niet heel ver hoeft te lopen met al je bagage. Als je het vluchtnummer doorgeeft aan de taxichauffeur dan zorgt hij dat er bij terugkomst ook weer op de dichtbij zijnde plek een taxi voor je klaar staat om je weer veilig naar huis te brengen.